Tue 3 Oct 2006


Here is a sample of some STUPID questions asked by ppl;)

Here the Questions ::

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends.. .

Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed
high-heeled shoes steps on (Not Applicable in Pakistan) your feet...

Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter...
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit on it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years

Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so big!!
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron !!

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...

Stupid Question:- Oh, so you smoke ?

Answer:- Gosh, it's a miracle ............ it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

 

Tags: ,
E-mail this post to someone or Comments (1)