Tue 3 Oct 2006


Here is a sample of some STUPID questions asked by ppl;)

Here the Questions ::

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends.. .

Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed
high-heeled shoes steps on (Not Applicable in Pakistan) your feet...

Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter...
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit on it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years

Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so big!!
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron !!

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...

Stupid Question:- Oh, so you smoke ?

Answer:- Gosh, it's a miracle ............ it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

 

Tags: ,
E-mail this post to someone or Comments (1)

Comments

8/7/2007 | sara  United Kingdom
good show again (Y)

Add Comment Post comment

 
 
 
   Country flag

Loading

For mobile, tablets or touch devices, if verify button is disabed, please press Enter after entering captcha verfication text than click Verify button.